ПОЛІТИКА ПРИВАТНОСТІ
(Редакція дійсна з 20.02.2020 р.)
Doers.com.ua цінує вашу довіру та зобов'язується захищати та поважати вашу приватність згідно з такими умовами:

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Ця Політика приватності є невід'ємною частиною Договору публічної оферти Веб-сайту, доступного за посиланням https://doers.com.ua.
1.2. Ця Політика приватності регулює порядок обробки doers.com.ua персональних даних Користувачів Послуг.
1.3. Усі терміни та поняття, визначені Договором публічної оферти Веб-сайту застосовуються у цій Політиці приватності та мають аналогічне значення.
1.4. Особою, що здійснює обробку персональних даних Користувачів, є Товариство з обмежено відповідальністю «Мейкерспейс», код ЄДРПОУ 42427577 (надалі в тексті – «doers.com.ua»).
1.5. Для цілей цієї Політики приватності «персональними даними» є відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована за такими даними.
1.6. Реєструючись на Веб-сайті Замовник надає свою згоду на збір, зберігання, використання та передання третім особам таких даних відповідно до умов, зазначених у цій Політиці приватності.

2. ЗБІР ТА ІНШІ ВИДИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧІВ

2.1. При реєстрації Замовника на Веб-сайті doers.com.ua має право запитувати у Замовників дані, необхідні для надання Послуг Виконавцем.
2.2. Інформація, яка вводиться Замовником при реєстрації, включається у дані облікового запису Замовника, за допомогою якого Замовник використовує Послугу. Doers.com.ua не має права передавати персональні дані Замовників будь-яким іншим особам без попередньої згоди на це Замовника та якщо обов'язок такого передання прямо не передбачений законодавством України.
надає doers.com.ua дозвіл на обробку такої інформації про Користувача:
- прізвище та ім'я;
- адреси електронної пошти;
- номеру телефону;
- назву посади та компанії, в якій працює.
2.3. Doers.com.ua додатково може збирати деякі дані автоматично, а саме інформацію про пристрої (у тому числі мобільні), MAC-адреси пристроїв, за допомогою яких Замовник використовував Послугу, ІР-адреси пристроїв Замовника, браузер, який використовувався, версію операційної системи, дату та час доступу Замовника до Послуг, вид провайдера Інтернет-послуг. Збір такої інформації полегшує роботу та використання Веб-сайту. У випадку, якщо Замовник не згоден з обробкою таких даних doers.com.ua, він має припинити користуватися Веб-сайтом.
2.4. Doers.com.ua може на власний розсуд запитувати у Замовників документи для перевірки особи Замовників, попередження, виявлення та запобігання шахрайству і незаконній діяльності. Усі Замовники, які внаслідок користування Послугами отримали доступ до персональних даних інших Замовників Веб-сайту, зобов'язані використовувати такі персональні дані відповідно до вимог закону України «Про захист персональних даних», що, серед іншого, передбачає використання таких даних тільки з метою, вказаною у цій Політиці приватності, та отримання попередньої згоди Замовників на використання їх персональних даних з іншою метою чи передання таких даних третім особам.

3. МЕТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧІВ

3.1. Персональні дані можуть оброблятися doers.com.ua для досягнення такої мети:
- надання можливостей для користування Послугами doers.com.ua, а саме доступ до онлайн лекцій та офлайн подій ТОВ Мейкерспейс;
- удосконалення навчальної програми Послуг; інформування про послуги, новини, пропозиції за допомогою електронної пошти.

4. ПРАВА КОРИСТУВАЧІВ ЩОДО ОБРОБКИ ЇХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

4.1. Приймаючи та погоджуючись з Договором публічної оферти та Політикою приватності, Замовник підтверджує, що він як суб'єкт персональних даних ознайомлений зі своїми правами, передбаченими Законом України «Про захист персональних даних», а саме про те, що Замовник має право:
- знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
- отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;на доступ до своїх персональних даних;отримувати не пізніш як за 30 (тридцять) календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
- пред'являти вмотивовану вимогу doers.com.ua із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
- пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
- на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
- звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до державних органів та посадових осіб, відповідальних за захист персональних даних, або до суду;
- застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
- відкликати згоду на обробку персональних даних;знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

5. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

5.1. Уповноважені особи doers.com.ua, які займаються підтримкою роботи Веб-сайту, мають доступ до персональних даних Замвоників. Уповноважені особи зобов'язані зберігати конфіденційність та попереджати несанкціонований доступ третіх осіб до персональних даних.
5.2. Doers.com.ua використовує засоби забезпечення безпеки та захисту персональних даних Замовників від їх втрати, зловживання ними, несанкціонованого доступу до них, використання, розкриття, внесення до них змін чи знищення.
5.3. Doers.com.ua звертає увагу на те, що жоден з існуючих способів передачі даних не може бути абсолютно безпечним. Тому doers.com.ua, незважаючи на всі вжиті заходи щодо забезпечення безпеки, не може гарантувати повне збереження інформації та даних.
5.4. Doers.com.ua не несе відповідальність за дії третіх осіб, хакерів, злочинців та інших порушників чинного законодавства, які можуть порушувати умови цієї Політика приватності та намагатися заволодіти повністю або частково персональними даними Користувачів, а також використовувати їх з особистою метою.
5.5. Персональні дані можуть зберігатися doers.com.ua протягом 3 (трьох) років.
Анонси онлайн лекцій, воркшопів та корисні тулзи від спікерів
Два рази в місяць ми відправляємо на пошту
*Натискаючи отримувати, ви погоджуєтесь на обробку персональних даних.
ПОЛІТИКА ПРИВАТНОСТІ
(Редакція дійсна з 20.02.2020 р.)
Doers.com.ua цінує вашу довіру та зобов'язується захищати та поважати вашу приватність згідно з такими умовами:

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Ця Політика приватності є невід'ємною частиною Договору публічної оферти Веб-сайту, доступного за посиланням https://doers.com.ua.
1.2. Ця Політика приватності регулює порядок обробки doers.com.ua персональних даних Користувачів Послуг.
1.3. Усі терміни та поняття, визначені Договором публічної оферти Веб-сайту застосовуються у цій Політиці приватності та мають аналогічне значення.
1.4. Особою, що здійснює обробку персональних даних Користувачів, є Товариство з обмежено відповідальністю «Мейкерспейс», код ЄДРПОУ 42427577 (надалі в тексті – «doers.com.ua»).
1.5. Для цілей цієї Політики приватності «персональними даними» є відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована за такими даними.
1.6. Реєструючись на Веб-сайті Замовник надає свою згоду на збір, зберігання, використання та передання третім особам таких даних відповідно до умов, зазначених у цій Політиці приватності.

2. ЗБІР ТА ІНШІ ВИДИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧІВ

2.1. При реєстрації Замовника на Веб-сайті doers.com.ua має право запитувати у Замовників дані, необхідні для надання Послуг Виконавцем.
2.2. Інформація, яка вводиться Замовником при реєстрації, включається у дані облікового запису Замовника, за допомогою якого Замовник використовує Послугу. Doers.com.ua не має права передавати персональні дані Замовників будь-яким іншим особам без попередньої згоди на це Замовника та якщо обов'язок такого передання прямо не передбачений законодавством України.
надає doers.com.ua дозвіл на обробку такої інформації про Користувача:
- прізвище та ім'я;
- адреси електронної пошти;
- номеру телефону;
- назву посади та компанії, в якій працює.
2.3. Doers.com.ua додатково може збирати деякі дані автоматично, а саме інформацію про пристрої (у тому числі мобільні), MAC-адреси пристроїв, за допомогою яких Замовник використовував Послугу, ІР-адреси пристроїв Замовника, браузер, який використовувався, версію операційної системи, дату та час доступу Замовника до Послуг, вид провайдера Інтернет-послуг. Збір такої інформації полегшує роботу та використання Веб-сайту. У випадку, якщо Замовник не згоден з обробкою таких даних doers.com.ua, він має припинити користуватися Веб-сайтом.
2.4. Doers.com.ua може на власний розсуд запитувати у Замовників документи для перевірки особи Замовників, попередження, виявлення та запобігання шахрайству і незаконній діяльності. Усі Замовники, які внаслідок користування Послугами отримали доступ до персональних даних інших Замовників Веб-сайту, зобов'язані використовувати такі персональні дані відповідно до вимог закону України «Про захист персональних даних», що, серед іншого, передбачає використання таких даних тільки з метою, вказаною у цій Політиці приватності, та отримання попередньої згоди Замовників на використання їх персональних даних з іншою метою чи передання таких даних третім особам.

3. МЕТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧІВ
3.1. Персональні дані можуть оброблятися doers.com.ua для досягнення такої мети:
- надання можливостей для користування Послугами doers.com.ua, а саме доступ до онлайн лекцій та офлайн подій ТОВ Мейкерспейс;
- удосконалення навчальної програми Послуг; інформування про послуги, новини, пропозиції за допомогою електронної пошти.

4. ПРАВА КОРИСТУВАЧІВ ЩОДО ОБРОБКИ ЇХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

4.1. Приймаючи та погоджуючись з Договором публічної оферти та Політикою приватності, Замовник підтверджує, що він як суб'єкт персональних даних ознайомлений зі своїми правами, передбаченими Законом України «Про захист персональних даних», а саме про те, що Замовник має право:
- знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
- отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;на доступ до своїх персональних даних;отримувати не пізніш як за 30 (тридцять) календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
- пред'являти вмотивовану вимогу doers.com.ua із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
- пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
- на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
- звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до державних органів та посадових осіб, відповідальних за захист персональних даних, або до суду;
- застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
- відкликати згоду на обробку персональних даних;знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

5. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

5.1. Уповноважені особи doers.com.ua, які займаються підтримкою роботи Веб-сайту, мають доступ до персональних даних Замвоників. Уповноважені особи зобов'язані зберігати конфіденційність та попереджати несанкціонований доступ третіх осіб до персональних даних.
5.2. Doers.com.ua використовує засоби забезпечення безпеки та захисту персональних даних Замовників від їх втрати, зловживання ними, несанкціонованого доступу до них, використання, розкриття, внесення до них змін чи знищення.
5.3. Doers.com.ua звертає увагу на те, що жоден з існуючих способів передачі даних не може бути абсолютно безпечним. Тому doers.com.ua, незважаючи на всі вжиті заходи щодо забезпечення безпеки, не може гарантувати повне збереження інформації та даних.
5.4. Doers.com.ua не несе відповідальність за дії третіх осіб, хакерів, злочинців та інших порушників чинного законодавства, які можуть порушувати умови цієї Політика приватності та намагатися заволодіти повністю або частково персональними даними Користувачів, а також використовувати їх з особистою метою.
5.5. Персональні дані можуть зберігатися doers.com.ua протягом 3 (трьох) років.
Анонси онлайн лекцій, воркшопів та корисні тулзи від спікерів
Два рази в місяць ми відправляємо на пошту
*Натискаючи отримувати, ви погоджуєтесь на обробку персональних даних.